"A jövő LÉGIUTAS-KÍSÉRŐINEK workshopja Budapesten!”

Világot látni, utazni vágysz?

Kalandokat, élményt gyűjteni, úgy, hogy egyszerre a világ több pontján is otthon érezd magad?

Hát nem csodás élet? Ha mindig is egy ilyen világjáró, elegáns munkára vágytál, most megkaphatod a legnagyobb esélyt erre.

Csekkolj be most arra a kalandra, amely felkészít a világ bármely légitársaságának elvárásaira.

A workshop mindössze 8 órája során megtanulod, hogyan lépj fel sikeresen bármely légitársaság állásinterjúján. Segítségünkkel ehhez minden eszközt és kompetenciát megkapsz, rengeteg tapasztalatunk hozzásegít álmaid munkájának megszerzéséhez... 

Szárnyaló karriert akarsz? Ide kattintva megtudhatod hogyan...

Legközelebbi Workshop-ok Budapesten:

english_hun_flag_mini.jpg 'A jövő LÉGIUTAS-KÍSÉRŐINEK workshopja' 2014. május 10. 09:00-17:00 - Szabad helyek Jelentkezem

„Figyelem! Öveket becsatolni! Indulunk: A workshop részletei Neked szólnak!”

A workshopon megtudhatod, hogy milyen alapvető követelményeknek kell megfelelned, hogy egyáltalán bejuthass a legtöbb interjúra.

read_more_gif2.gif

Történetünk

Dylan, a dél-afrikai fiú a legtöbb tanítási órán arról álmodozott, vajon milyen lenne  körbeutazni a világot. Exotikus tengerpartokat felfedezni, idegen nemzetek konyhájának ízeivel ismerkedni , nyüzsgő piacokon bámészkodni, és túrázni a világban, hogy mindig újabb és újabb csodákat láthasson, tapasztalhasson.

read_more_gif2.gif

Partnerség, ami inspirál

Évtizedes, minősített légiutas kísérő tapasztalatunkat nagy örömmel osztjuk meg veled. Bővítjük tudásodat, és megadjuk mindazokat az eszközöket, melyek birtokában te is sikeres tagja lehetsz egy nemzetközi légitársaság csapatának. Egy csapatnak, mely új lehetőségek tárházát nyitja meg számodra.

read_more_gif2.gif

A munkánk, ami a Te álmaidról szól…

Arra specializálódtunk, hogy a fiatalokat felkészítsük világlátó terveik megvalósítására! Örömmel adjuk meg Neked is mindazt a tudást, ami ezeket az álmaidat segíti valósággá válni!

A workshopon  a jelentkezés profi összeállításától, egészen a végső interjúig naprakész információkkal látunk el, hogy magabiztosan léphess fel a légitársaságok állásinterjúin, és legyen egy átfogó képed a légiközlekedési ágazat egészéről.

read_more_gif2.gif